на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32295 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Forum

 
15 ianuarie 2012, 10:16
Desteptare natiune!!! JOS AIE!!!     

JOS REGIMUL ANTICONSTITUTIONAL LUPU-FILAT-GHIPMU!

 

Fratilor,

Am ajuns sa o vedem ?i pe asta.  Dupa peste doi ani de trucuri, tertipuri, abuzuri, ilegalitati, de incalcare sistematica a normelor constitutu?ionale ?i adaptare a legislatiei la interesele clanurilor oligarhice aflate la guvernare, astazi, 15 ianuarie, triumviratul Lupu-Fliat-Ghimpu a mai aplicat o lovitura sub centura democratiei constitutionale.

Intentia de a organiza un referendum de modificare a Constitutiei în aprilie ?i de evitare a alegerilor anticipate, dar si de alegere ulterioara a presedintelui republicii cu simpla majoritate de voturi de catre actualul legislativ,  arata in mod clar ca in fruntea tarii se afla o grupare de tip mafiot, un grup de complotisti impotriva statului de drept,  care urmaresc sa ramana cu orice pret la guvernare. Astazi a devenit evident de ce in seara zilei de ieri grupul de conspiratori aflati la putere au purtat acele negocieri secrete si de ce presa a fost tinuta afara, în frig, pret de cateva ore, iar la iesire capii aliantei au dat bir cu fugitii, sfidand jurnalistii si nedorind sa dea nici o declaratie.

Acum devine clar pentru toata lumea: confictele dintre Plahotnicuc si Filat nu au fost pentru “principii si valori”, in care ar fi existat un papusar rau si un premier bun. Razboiul dintre cei doi se purta pentru controlul asupra parghiilor puterii de stat, care sa le permita exercitarea controlului asupra banilor publici si a economiei nationale in ansamblu. Acest razboi al celor doi oligarhi, drapati in retorica proeuropeana si anticomunista, i-a facut sa cocheteze cu opozitia comunista in dorinta de a se anihila reciproc. Dar pâna la urma cei doi rivali au cazut la pace ?i si-au repartizat sferele de influen?a in stat si in afaceri. Lupu devine din nou candidatul aliantei, iar Ghimpu – propagandistul de serviciu al lui Plahotniuc.

Saracia populatiei, preturile nesuferite, cresterea tarifelor, facturile umflate artificial, coruptia, nedreptatea,  somajul, emigrarea masiva peste hotare a tineretului, toate aceste probleme nu le afecteaza guvernantilor pofta de a domina in mod ilegal tara si a continua jaful. Tara este sfâsiata de acesti rechini ca o prada.

A VENIT TIMPUL SA PUNEM CAPAT DICTATURII CRIMINALE A OLIGARHILOR! REFERENDUMUL NU TREBUIE SA AIBA LOC! SA II DAM JOS PE UZURPATORI PRIN PROTESTE PASNICE, ENERGICE SI HOTARATE! DEMISIA LOR ESTE SANSA NOASTRA! ACESTI IMPOSTORI NU MAI AU DREPTUL SA SE AFLE IN FRUNTEA STATULUI, NICI SA MAI CANDIDEZE LA FUNCITIILE DE DEPUTATI,  MINISTRI SAU DE SEF DE STAT. TOATE PARTIDELE POLITICE, INDIFERENT DE ORIENTARE, TOATE ORGANIZATIILE CIVICE TREBUIE SA FIE SOLIDARE IN LUPTA CONTRA DICTATURII!

VREM DEMOCRARTIE, LIBERTATE SI DREPTATE!

LOCUL ORICARUI OM DE BUNA CREDINTA TREBUIE SA FIE IN STRADA! SA ORGANIZAM PROTESTE NON-STOP PANA LA DEMISIA TUTUROR IMPOSTORILOR!

JOS HUNTA ANTICONSTITUTIONALA!

In foarte scurt timp va vom anunta cand  iesim! Sa ne imbracam mai gros! Se asteapta friguri si protestele  noastre vor fi de durata!

15 IANUARIE 2012

Iurie Rosca.

0 replici
0 comentarii
Doriţi să lăsaţi un comentariu în blog?
Vă rugăm să intraţi sau înregistraţi-vă
Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,03125 s