на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Ajutor - manual pentru utilizatorii colegi.md

Despre site-ul colegi.md
Înregistrarea pe site
Intrare
Paşaportul meu
Mesajele mele
Comunităţi
Blog
Oferte de lucru
Albume Foto - Video
Forum
Setări
Despre site-ul colegi.md
Despre site-ul сolegi.md Statistica site-ului colegi.md
Publicul - Ţintă Contactele administraţiei site-ului

Despre site-ul сolegi.md

Colegi.md – Este prima reţea web 2.0 din Republica Moldova. Acum toţi colegii de şcoală, de facultate, de servici, de interese, băştinaşii şi vechii prieteni pot să se întîlnească aici, ceea ce măreşte şansele să-şi găsească pe "ai lor". Tot, datorită site-ului Colegi.md poţi să-ţi faci prieteni avînd aceleaşi interese, aceleaşi profesii sau pur şi simplu cu oameni buni.

Colegi de şcoală
Cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Tineretului şi Sportului este înregistrată o bază de date cu toate instituţiile de învăţămînt din Republica Moldova. Baza noastră de date întotdeauna se reînnoieşte. Aceasta facilitează să-l găseşti pe cel pe care-l cauţi, utilizatorii nu adaugă instituţia, în care au învăţat, dar pur şi simplu o aleg din listă. Astfel, e foarte simplu să-ţi găseşti colegul de şcoală şi el să te găsească pe tine.

Colegi de facultate
La fel, datorită bazei noastre de date, poţi să-ţi găseşti foştii colegi de facultate, care dintr-un motiv sau altul le-ai pierdut datele de contact. Este foarte simplu, alegi din lista deja creată universitatea in care ai studiat şi imediat va apărea lista tuturor celor care au studiat în această universitate, instituţie, academie sau colegiu. Astfel poţi să-ţi găseşti colegii de facultate sau ei să te găsească pe tine.

Colegi de servici
Dacă ai pierdut datele de contact ai foştilor colegi, reţeaua socială Colegi.md te va ajuta să-ţi reînnoieşti datele vechi de contact. Poţi să alegi toate companiile, în care tu ai lucrat sau lucrezi acum. Aceasta iţi facilitează căutarea : ţie şi colegilor tăi. Alături de compania selectată în paranteze va apărea numărul de persoane, care la fel au selectat această organizaţie. Jumătate din căutare este realizată, a rămas doar să trimiţi întrebările referitor la prietenie.

Colegi de interese
Scrie cite mai multe hobby-uri ale tale sau pur şi simplu lucruri, ocupaţii, care iţi plac şi te interesează. Aceasta te va ajuta să-ţi găseşti noi prieteni. Probabil, că vei găsi persoane care vor avea aceleaşi interese ca şi tine, ve-ţi putea face schimb de experienţă, sau vei putea găsi pe cineva care să te ajute sau tu să ajuţi pe cineva.

Băştinaşi
Reţeaua socială Colegi.md – este o metodă foarte bună de a-ţi găsi băştinaşii. Întotdeauna este interesant, să ştii ce se întîmplă în oraşul sau satul tău. Regăsindu-ţi băştinaşii poţi să fii la curent sau tu să informezi pe cineva despre tot ce se întîmplă în localitatea ta de baştină. Dar, poate, Colegi.md va putea ajuta pe cineva să-şi găsească vecinul, care, poate au locuit nu departe unul de altul...

Vechii prieteni
Foarte mulţi dintre noi am avut în copilărie prieteni, care la un moment dat, din diverse motive, nu am avut posibilitatea să ţinem legătura toţi aceşti ani, iată că acum ai şansa să-i găseşti, trebuie doar să intri în secţiunea "Oameni" şi să începi căutarea, selectînd după alfabet, vîrstă, gen, interese.

Lucrul cu resursele site-ului Colegi.md facilitează sistemul de servicii a mesajelor pe care le primeşti tu, în adresa de e-mail pe care ai introdus-o. Colegi.md te va anunţa că a fost găsit colegul tău.

Astfel de proiecte există în toate reţelele Internet din lume. Dar, în Republica Moldova este primul site cu o astfel de tematică. Iar, aceasta înseamnă că majoritatea colegilor tăi vor fi înregistraţi AICI. Înregistrează-te, poate eşti căutat...

Colegi.md – Prima reţea socială din Moldova, este cea mai bună metodă de a face legătura cu colegii de şcoală, de facultate, de servici, de a-ţi face noi prieteni şi de a-ţi găsi băştinaşii.

Statistica site-ului colegi.md

În fiecare zi pe site-ul Colegi.md se înregistrează sute de persoane. Din prima luna de existenţă Colegi.md avea 1900 de colegi de şcoală, de facultate, de servici şi băstinaşi. În jumatate de an pe site erau înregistraţi aproximativ 9000 de persoane.

Publicul - Ţintă

Vîrsta publicului Colegi.md este cuprinsă între 16- 45 de ani. În categoria profesionalism o mare parte o constituie cei care studiază în şcoli, universităţi şi specialişti calificaţi.

Contactele administraţiei site-ului

Simpals SRL
Adresa :str. Puşkin, 12
Moldova, Chişinău MD 2012
Tel/Fax: (+ 373-22) 21-18-17, 22-85-15
E-mail: info@colegi.md


Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,09375 s