на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Ajutor - manual pentru utilizatorii colegi.md

Despre site-ul colegi.md
Înregistrarea pe site
Intrare
Paşaportul meu
Mesajele mele
Comunităţi
Blog
Oferte de lucru
Albume Foto - Video
Forum
Setări
Comunităţi
Cum să adaug o şcoală? Cum să adaug o instituţie de învăţămînt superior?
Aceste şcoli, (universităţi) nu sunt în listă? Cum să adaug o companie?
Cum să adaug un oraş? Cum să adaug un interes?

Cum să adaug o şcoală?

Pentru a adăuga o şcoală ( liceu, gimnaziu), în care tu ai studiat, găseşte secţiunea cu denumirea “ Şcoala” în meniul din dreapta. Faci click pe butonul “ Adaugă” . Apoi găseşte ţara, apoi oraşul, în care ai studiat. Din lista propusă alege şcoala şi completează secţiunile de care ai nevoie.
Alături de Şcoala aleasă va apărea o cifră, care va constitui numărul de persoane, care la fel au studiat în această şcoală.

Cum să adaug o instituţie de învăţămînt superior?

Pentru a adăuga o instituţie de învăţămînt superior: universitate, institut sau colegiu, în care tu ai studiat, găseşte secţiunea care se numeşte "Inst. de înv. sup." în meniul din dreapta. Faci click pe butonul "Adaugă". Găseşte ţara, apoi oraşul, în care tu ai studiat. Din lista propusă alege inst. de înv. sup. şi completează secţiunile de care ai nevoie.
Alături de inst. de înv. sup. aleasă va apărea o cifră, care va constitui numărul de persoane, care la fel au studiat în această inst. de înv. sup..

Aceste şcoli, (universităţi) nu sunt în listă?

Dacă tu nu ai găsit şcoala sau inst. de înv. sup. în care ai studiat, poţi să expediezi o scrisoare administraţiei site-ului şi să menţionezi despre aceasta.

Cum să adaug o companie?

Tu poţi să alegi toate companiile, în care ai lucrat sau lucrezi acum. Aceasta va facilita căutarea, atît ţie cît şi colegilor tăi. Pentru aceasta trebuie să găseşti secţiunea cu denumirea "Companii" în meniul din dreapta. După aceasta faci click pe butonul "Adaugă" şi completează următoarele secţiuni: denumirea companiei, poziţia ocupată, perioada de lucru şi ţara/oraşul.

Cum să adaug un oraş?

Selectează oraşul sau satul tău, pentru a fi la curent sau să ţii tu la curent pe cineva despre tot ce se întîmplă în localitatea ta de baştină. Pentru aceasta e necesar să găseşti secţiunea cu denumirea "Oraş" în meniul din dreapta. Apoi, faci click pe butonul "Adaugă" şi completezi secţiunea ţara/oraş.

Cum să adaug un interes?

Scrie cite mai multe hobby-uri sau pur şi simplu lucruri, ocupaţii, care ţie iţi plac şi te interesează. Pentru aceasta găseşte secţiunea cu denumirea "Interese" în meniul din dreapta. Apoi faci click pe butonul "Adaugă" şi completează secţiunea "Interes, hobby".

Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,046875 s