на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Ajutor - manual pentru utilizatorii colegi.md

Despre site-ul colegi.md
Înregistrarea pe site
Intrare
Paşaportul meu
Mesajele mele
Comunităţi
Blog
Oferte de lucru
Albume Foto - Video
Forum
Setări
Blog
Ce este un blog? Cum să încep să scriu în blog?
Cum să scriu comentarii? Cum să adaug în blog fotografii?
Cum să adaug în blog spoturi video?

Ce este un blog?

Blog – este o agendă publicată pe Internet de către un singur autor sau mai mulţi. Tu poţi să plasezi în blogul tău noutăţile tale, gîndurile tale, entuziasmul tău, fapte interesante şi multe altele. Utilizatorii Colegi.md au posibilitatea să plaseze în blog imagini, video, audio şi multe altele.

Cum să încep să scriu în blog?

Pentru a începe să scrii primul articol în blog, intră în "Blogurile mele" , apoi faci click pe link-ul "Scrie un nou articol". Dă-i o denumire şi o descriere articolului şi faci click pe butonul "Publică articolul". La fel poţi plasa video sau /foto în blog.

Cum să scriu comentarii?

În articolele altor utilizatori poţi să scrii comentarii. Pentru aceasta e obligatoriu să intri în "Bloguri", să-ţi alegi articolul care te interesează şi îţi place mai mult şi să scrii acolo comentarii. Apoi să faci click pe butonul "Adaugă".

Cum să adaug în blog fotografii?

Intră în "Blogurile mele", apoi faci click pe link-ul "Un nou articol". Se va deschide o fereastră ce va conţine un text redacţional. Pentru a adăuga în blog fotografii, obligatoriu în textul redacţional alege butonul "Plasez/redactez o imagine". Poţi să plasezi o imagine prin 2 modalităţi:
1. Cu ajutorul butonului "Trecere" arată calea spre mapă şi în secţiunea ALT scrie textul ce descrie imaginea.
2. Introduce adresa site-ului, unde se află imaginea de care aveţi nevoie şi în secţiunea ALT scrie textul ce descrie imaginea. Apoi faci click pe butonul "Adaugă" şi imaginea ta va apărea în blog.

Cum să adaug în blog spoturi video?

Intră în "Blogurile mele", apoi faci click pe link-ul "Un nou articol". Se va deschide o fereastră ce va conţine un text redacţional. Pentru a adăuga în blog spoturi video, obligatoriu în textul redacţional alege butonul "Plasez/ redactez spotul video". Poţi să plasezi spotul video prin 2 modalităţi:
1. Introduce codul video, îl poţi lua de pe alt site, de exemplu de pe Play.md şi faci click pe butonul "Adaugă"
2. Incarcă din calculator spotul video (avi, mov, wmv, mpg, flv, 3gp) sau muzică ( mp3, wav). Cu ajutorul butonului "Trecere" arată unde se află mapa şi scrie o scurtă descriere a spotului video.
Apoi faci click pe butonul "Încarcă".

Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,109375 s