на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Ajutor - manual pentru utilizatorii colegi.md

Despre site-ul colegi.md
Înregistrarea pe site
Intrare
Paşaportul meu
Mesajele mele
Comunităţi
Blog
Oferte de lucru
Albume Foto - Video
Forum
Setări
Forum
Cum să creez o discuţie? Cum să scriu un comentariu?
Cum să adaug pe forum o fotografie? Cum să adaug pe forum un spot video?

Cum să creez o discuţie?

Intră pe "Forum", apoi faci click pe link-ul "O nouă discuţie". Dă-i o denumire şi o mică descriere discuţiei şi faci click pe butonul "Publică". La fel, poţi să plasezi un spot video şi/sau o fotografie în cadrul discuţiei.

Cum să scriu un comentariu?

Pe forum-ul altor utilizatori poţi scrie comentarii. Pentru aceasta trebuie să intri pe "Forum", alegi discuţia care te interesează şi scrii acolo un comentariu şi faci click pe butonul "Adaugă".

Cum să adaug pe forum o fotografie?

Intră pe "Forum", apoi faci click pe link-ul "O nouă discuţie". Se va deschide o fereastră ce va conţine un text redacţional. Pentru a adăuga pe forum o fotografie, trebuie în textul redacţional să alegi butonul "Plasez/ Redactez o imagine". Poţi să plasezi imaginea prin două modalităţi:
3. Cu ajutorul butonului "Trecere" arăţi unde se află mapa şi în secţiunea ALT scrie textul ce descrie imaginea respectivă.
4. Scrie adresa site-ului, unde se află această imagine şi în secţiunea ALT scrie textul ce descrie imaginea. Apoi faci click pe butonul "Adaugă" şi imaginea ta va apărea pe forum.

Cum să adaug pe forum un spot video?

Intră pe "Forum", apoi faci click pe link-ul "O nouă înregistrare". Se va deschide o fereastră ce va conţine un text redacţional. Pentru a adăuga pe forum un spot video, trebuie în textul redacţional să alegi butonul "Plasez/redactez obiectul media". Poţi să plasezi obiectul media prin două modalităţi:
3. Introduce codul video, îl poţi lua de pe un alt site, de exemplu de pe Play.md şi faci click pe butonul "Adaugă"
4. Incarcă de pe calculator mapa cu spotul video(avi, mov, wmv, mpg, flv, 3gp) sau muzică(mp3, wav). Cu ajutorul butonului "Trecere" arată unde se află spotul video şi creează o scurtă descriere a spotului.
Apoi, faci click pe butonul "Încarcă"

Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,046875 s