на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Ajutor - manual pentru utilizatorii colegi.md

Despre site-ul colegi.md
Înregistrarea pe site
Intrare
Paşaportul meu
Mesajele mele
Comunităţi
Blog
Oferte de lucru
Albume Foto - Video
Forum
Setări
Setări
Datele din paşaport Contacte
Cum să încarci o fotografie? Cum să primeşti un link pe propria pagină?
Descriere Aptitudini profesionale
Şcoli Instituţii de învăţămînt superior
Companii Interese
Oraşe Limbi străine
Setări Blog Atenţionări
Schimbă parola Acces

Datele din paşaport

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Datele din paşaport". La dorinţă completează secţiunea: Numele de familie, Prenumele, data ta de naştere, sexul, Familia de fată, Funcţia pe care o ocupi, familia, copiii(dacă sunt). Tot aici poţi să schimbi datele deja completate.

Contacte

În această subdiviziune "Setare" poţi să schimbi adresa de e-mail, pe care ai introdus-o la inregistrare. La fel după dorinţă poţi să laşi numerele tale de telefon, ID-ul tău de pe messenger, adresa poştală şi adresa site-ului tău.

Cum să încarci o fotografie?

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Foto". Cu ajutorul butonului "Trecere" arată unde se află mapa în formatul necesar(jpg, gif, png) intr-un volum nu mai mare de 512 kb şi faci click pe "Încarcă". Apoi vei primi propunerea să micşorezi fotografia pe care ai ales-o.

Dacă nu este totul clar, informaţie suplimentară poţi găsi pe pagina de unde se încarcă fotografia.

Cum să primeşti un link pe propria pagină?

În colţul din dreapta de sus, faci click pe butonul "Setări", apoi secţiunea "Nume.colegi.md" (de exemplu: Ivanov.colegi.md) şi alegi un oarecare nume pentru a fi expediat în profilul tău.

Descriere

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Descriere". Scrie un pic despre tine: aceasta va ajuta pe colegii tăi de şcoală, de grupă, foştilor colegi, băştinaşilor să te recunoască.

Aptitudini profesionale

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Aptitudini profesionale". Scrie despre experienţa ta profesională.

Şcoli

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Şcoli". Alege una sau mai multe şcoli, dacă este cazul (licee, gimnazii), în care tu ai studiat.

Instituţii de învăţămînt superior

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Inst. de Înv. Sup.". Selectează una sau mai multe universităţi, dacă este cazul(instituţii, academii, colegii), in care tu ai studiat.

Companii

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Companii". Poţi să selectezi toate companiile, în care tu ai lucrat şi cea în care lucrezi acum.

Interese

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Interese". Poţi să selectezi un interes sau mai multe hobby-uri ale tale.

Oraşe

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Oraşe". În această secţiune poţi să scrii oraşul tău natal sau satul tău, şi poţi să scrii unde ai fost domiciliată sau unde locuieşti în momentul de faţă.

Limbi străine

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Limbi Străine". Menţionează limbile străine pe care le cunoşti.

Setări Blog

Aici poţi sa dai blogului tău un nume.

Atenţionări

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Atenţionări". Aici este lista cu toate atenţionările, care vin pe adresa ta de e-mail. Alături de fiecare atenţionare este un semn. Dacă tu nu doreşti să primeşti nici un avertisment din această listă, poţi să transferi semnul in partea stîngă de la el.

Schimbă parola

Intră în secţiunea "Setări" şi alege subdiviziunea "Sisteme". În punctul "Schimbă parola" scrie mai întîi parola precedentă, şi mai apoi pe cea nouă şi înregistreaz-o. Apoi faci click pe "Schimbă".

Acces

Aici poţi decide să scrii datele tale de contact tuturor utilizatorilor sau doar celor înregistraţi, doar prietenilor sau în general, nimănui. La fel poţi decide cui poţi să-i arăţi lista cu prietenii tăi. Şi în această subdiviziune poţi să selectezi de la cine să primeşti mesaje.

Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,09375 s