на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Cristina Mîrzac

Cristina Mîrzac
 
Scrie mesaj Expediază
mesajul
Invită în cercul de prieteni Propune
prietenie
search
25 octombrie 2009
Totul depinde doar de tine! Apropo, tu cat de mult iti doresti sa duci o viata mai buna?

De la foarte mult în sus, nu-i asa? Ca noi toti, de altfel. Si daca s-ar putea ca dorinta noastra sa se implineasca înca de ieri ar fi si mai bine. Cunoastem!

Cel mai probabil ca te-ai întrebat si tu de ce oare unii reusesc sa aiba tot ce vor si pot sa se bucure de viata. Care e secretul lor? Exista vreo formula magica pe care ei au descoperit-o de totul le merge ca pe roate? Care e diferenta dintre acestia si restul oamenilor?

Sa fie norocul, sa fie mâna divinitatii, sa fie pentru ca sunt mai destepti, sa fie pentru ca sunt mai frumosi, mai sanatosi, sa fie pentru ca au pe cineva la spate, sa fie pentru ca s-au nascut la timpul, la locul si în momentul potrivit?

Cu certitudine ca toate acestea îsi au importanta lor. Însa nu doar ele sunt raspunzatoare de succesul sau esecul nostru. Si noi avem contributie însemnata la rezultate, fie ele pozitive, fie negative.

Avem puterea sa facem tot ce ne sta în putinta pentru a atrage roata norocului de partea noastra! Noi suntem cei care hotarâm cum o folosim.

1 comentariu
1 comentariu
Doriţi să lăsaţi un comentariu în blog?
Vă rugăm să intraţi sau înregistraţi-vă
Eduard Rudenco
Eduard Rudenco

3208 zile În urmă

Cristina, scumpo, admit faptul ca ne putem influenta soarta, dar as vrea sa aflu pasi concreti de a face lucrul acesta, in special de a influenta soarta in bine.
Ai vre-o idee in privinta respectiva?
Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,015625 s