на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Lidia Cebotari (Lidia)

Lidia Cebotari
 
Scrie mesaj Expediază
mesajul
Invită în cercul de prieteni Propune
prietenie
search
28 martie 2010
Fidelitatea - o problema sau nu?

Cum credeti mai exista oameni care sunt fideli pe parcursul intregii  vieti  de cuplu, a mai ramas ceva morala in oamenii din ziua de azi? sau e la moda ca partenerii sa se insele reciproc, ori poate doar unora li se permite?
Hai sa incercam sa dezbatem acest subiect, ca pina la urma ne priveste pe fiecare...

2 comentarii
2 comentarii
Doriţi să lăsaţi un comentariu în blog?
Vă rugăm să intraţi sau înregistraţi-vă
H G
H G

3055 zile În urmă

Cu siguranta ca mai exista dar nu este nici o transparenta relativ la aceasta .... adica nu putem face nici o apreciere citi sint si care sint criteriile dupa care acestea pot fi observati/identificati. Cind vorbesti despre morala trebuie sa fii mult mai exact/exacta. Pentru ca este o notiune relativa pentru oameni. Si avind in vedere valul de moralitate care a venit asupra noastra de peste ocean in ultimii ani ne dam seama ca lumea isi face propria ei morala....o morala care sa ii convina si sa n-o deranjeze. Si pina la urma morala este strins legata de mediul nostru care il savuram in fiecare zi.... Si din acest mediu poate incolti fidelitatea sau din contra opusul acesteia.... Si inca ceva: inselarea reciproca nu exista....exista doar inselarea de sine insasi (autoinselare)....Merci pentru citire.....celor care au citit desigur.
Nadejda Donica
Nadejda Donica

2062 zile În urmă

Fidelitatea-nu e in moda deja ,iata asta este principiul cu care merg multi tineri acum in viata ,si nu numai tineri ,oameni ,cupluri,este dureros generatiile care vin sunt mai nepasatoare de acele cuvinte ca: te iubesc ,si iti voi pastra onoarea asta parka este deja o istorie ce tine de trecut . E groaznic sa vezi cupluri fericite si care la un moment dat tot cea fost frumos sa izbit de un val numit infideliate. este o problema pentru ca multi nu iti dau seama si cred ca asta e normal sa nu fii fidel .In opinia mea ,fidelitatea este o problema care merita o rezolvare o atitudine mult mai serioasa .
Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,015625 s