на русском на русском
Reţeaua socială din Moldova colegi.md - 32293 oameni
colegi.md
Oameni
Comunităţi
Bloguri
Serviciul
Fotografia
Forum
 

Carla Alman (Carla)

 
Scrie mesaj Expediază
mesajul
Invită în cercul de prieteni Propune
prietenie
search
13 octombrie 2010
Cu ajutorul unui blog poti sa faci bani!

Cea mai simpla metoda de a face bani online din reclame e cu ajutorul unui blog, si un novice poate sa faca asta. Se stie ca in mare parte blogurile sunt facute pentru a aduce o sursa de venit suplimentara. Intr-adevar e cea mai simpla metoda! Totodata aceasta metoda de venit ca recompensa necesita timp alocat si multa munca. Exista multe modalitati prin care sa faci din blog o sursa de venit:

1.     Clickurile pe reclame: Cea mai comuna si cea mai usoara metoda! Oricine poate sa scrie despre orice, despre vreme, IT, economie, tendinte de zi cu zi. Efortul cel mai mare este dupa ce termini articolul de scris sa folosesti cuvinte cheie pe care ulterior sa le optimizezi. Cuvintele cheie pe care le folosesti o sa iti aduca trafic pe blog din motoarele de cautare. Cu cat primesti si mai multe clickuri pe reclame cu atat mai multi banuti pentru tine.

2.     Siteuri de referinta sau bookmark: Daca ai timp, daca nu iti faci oricum, continutul tau trebuie sa fie foarte bun calitativ. In aceasta metoda iti respecti un termen de postare, adica stii ca o data pe saptanama iti inveti utilizatorii sa revina la tine pe blog, pt ca va aparea cu siguranta ceva nou. In momentul in care ai postat un blog si cantitativ, dar mai ales calitativ, incerci sa il promovezi pe alte siteuri de referinta care indirect iti aduc noi vizite, acestea vor fi repetate daca intr-adevar continutul merita citit.

3.     Plata pe post: Spre deosebire de metoda anterioara, creezi cat mai multe bloguri, nu la un anumit interval de timp, ci cat mai des. Este nevoie sa iti prezinti blogul pe cat mai multe site-uri dereferinta ca www.meritacitit.ro. Pe de alta parte poti sa iti prezinti blogul de fiecare data cu un nou articol pe site-uri de genul PayperPost sau Sponsored Reviews. In momentul incare intri pe alte bloguri si publici un comentariu, ai posibilitatea sub numele tau sa iti pui pagina web, tot submit... Insa trebuie sa fii atent, lumea e suficient de inteligenta sa isi dea seama ca e o reclama ascunsa si sa treaca cu vederea asupra likului tau.  Valoarea oricum se vede pe Google, pe linkuri de profil, in functie de Alexa rank si venitul lunar pe care il faci, prin aceasta metoda. Daca vrei sa stai mult in sistem, trebuie sa folosesti metoda asta cu desavarsire.

4.     Blogul automat: Daca esti un bloger lenes, daca treci printr-o perioada nasoala in viata si nu ai chef sa impartasesti anumite trairi din viata ta, poti prelua articole depe alte site-uri. Acum probabil va intrebati daca nu este ilegal... Eh, si asta se face cu cap, nu ai voie sa preiei intreg articolul de pe un site, preiei prima parte si inchei cu linkul de pe care ai luat sursa. Aceasta metoda se foloseste in colaborare cu RSS feed si motoare de cautare. Singurul efort care-ti ramane de facut este partea de SEO care nu poate fi automatizata.

5.     Vanzarea de linkuri: Sursa de venit? Ei bine, tu postezi despre economie, arta, sau diferite servicii in continutul textului sub care pui reclame. Avantajul acestei metode e ca nu se tine cont denumarul de vizitatori.

6.     Sa scrii pentru un blog. Poti sa iti cauti pe internet joburi la care se solicita un articol pentru blog pe zi.Topicurile vor fi selectionate de un moderator, iar treaba ta ramane sa stai pe spate, sa cercetezi piata, sa cauti informatii si sa te relaxezi scriind articole. Daca chiar ai talent la scris, te-as sfatuit sa iti creezi propriul blog, sa nu stai la mana altora!

2 comentarii bookmark, blog, bani, reclama
2 comentarii
Doriţi să lăsaţi un comentariu în blog?
Vă rugăm să intraţi sau înregistraţi-vă
Umanets Veronica
Umanets Veronica

2981 zi În urmă

:) interesant articol. unde putem sa invatam cum se face un blog bun?
jtyjtyjytj ytmtymtym
jtyjtyjytj ytmtymtym

2077 zile În urmă

nda huita eaca eu ma aokump de ucoz fak situri si bloguri eu ma folosesk de si stiu ca el pe mine nish o data nasa ma lase fara bani ku el poti primi tare multi bani dar este un mic pricol pentru a avea mai multi bani trebu sa ai kita mai multa lume pe situl tau sau pe blog (pentru a primi bani izitatori asa trebueasca sa apese p ereclama de jos a sitului blogului tau 0.15 0.15 руб./клик)
Daca cineva ets einteresant de asta mma puteti gasi pe skypul djskorpion7022
Ex my site
1.http://filmoxx.ru/
2.http://radio-modern.my1.ru/
3.http://combat-arms-md.my1.ru/
4.etc
Copyright © 2007 Simpals. Contactele administraţiei - e-mail: info@colegi.md.
Administraţia colegi.md nu poartă răspundere pentru părerile expuse pe site.
0,03125 s